Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gjorde det

plockade bär i en månkrater i dag

det vill säga

gjorde ingenting

men när jag slog vakt om språket

vilket jag passade på att göra

såg jag att orden tog mig överallt

och

gjorde allt




Fri vers av vissla
Läst 531 gånger
Publicerad 2007-02-17 23:31



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du ordmålare, här ger du bort en helt underbar tavla! Ordens makt att ge oss upplevelser har du skönt gestaltat här!!!
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla