Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aha-upplevelse...


Essentia


Du milde så vackert
du ler

jag ser för tusan bortom
Andromeda i djupet av
dina klara ögon


Eller vad är det
jag ser

är det inte


Dig





Fri vers av Gawain VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-02-17 23:41



Bookmark and Share


  Lithia
Ahh, vilken underbart härlig dikt! Känner verkligen igen känslan!

\"jag ser för tusan bortom
Andromeda i djupet av
dina klara ögon\"

Helt klockrena rader!
Jag bara måste bokmärka!
2007-02-18

  Cris
jo ett leende kan ge mer känsla och djup än andromeda
2007-02-18

    sunnanvind
Skön dikt...
Helt plötsligt ser man, o undrar varför inte förr?!
Måste bero på en själv! Eller ??? Fin o tänkvärd.
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP