Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är du


Din kropp, gyllenbrun och slät

som akaciahonung

med en smak av både sött och salt

- allt på samma gång

 

Du min man, den jag älskar

Den ende som vidrört mig

min hela kropp och mitt innersta

- helt på samma gång

 

Med dig är jag förenad

då, nu och i framtiden

Du min bäste vän och älskare

Allt är du – allt på samma gång




Fri vers av ÅsaLena
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-02-18 17:46



Bookmark and Share


    hajjag
Vill man få en man att fälla en tår
av lycka
så använder man ord
som dina
2007-03-01

    Sony
Så otroligt vacker kärleksförklaring, perfekt! Högsta betyg : *****
Förmedlar en stark samhörighet, handen i handsken.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena