Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har vi en hemlighet.

Glöm allt jag någonsin sa kära barn,
Sagornas bakgrund består av lögner.
Och himmelen ovanför dig gråter över mänskligheten och vad vi har gjort.
Gräset är grönare på andra sidan för att dina grannar har en fasad uppe för dig.

Bakom denna fasad är dom precis lika miserabla,brustna och tillintetgjorda.




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 591 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-18 18:31



Bookmark and Share


    Seducia
så jävla sant..
2007-06-13

  Blekfet
Så sant...
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben