Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnation

I
min själ

Ryms evigheten

****




Fri vers av Lillali
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 08:41



Bookmark and Share


  LOUN
En kraftfull fyllnadskänsla med den röda texten,
den röda färgen för kärlek. Enkel men allt.
2007-12-12

  Mangal VIP
Strålande! Väl samlat!
2007-02-22

  Nina V A
Sant så sant
2007-02-19

  Gawain VIP
Sant... tid och rum är begränsade begrepp, instängda av normer och förnuft. Själen, vårt inre medvetande, Jag-känslan... den är precis så fri som... ja... evigheten...

Stora begrepp, enkla, vackra. *fin*
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali