Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är nära nu

Du är nära nu
Alldeles för nära
Andas ju dig, för fan

Det var ju inte så jag ville ha det
För när du smyger dig in
Under mitt skinn
Gör det ont
Och jag är rädd
Att förlora mig själv

Du är nära nu
Alldeles intill är du
Du vill förföra mig, va?
Att min kropp ska bli din
När du är alldeles för nära
För att jag ska kunna
Säga nej

Du är nära nu
Kan du komma närmre?
Bakom ögonhinnor
Ser jag verkligheten
Mot mina drömmarna
Vill inte
Men
Kopplar ihop

Du är nära nu
Alldeles för nära
Andas ju dig, för fan




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 724 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-19 09:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som om verkligheten och drömmen upphäver sina gränser; ett avståndstagande som något kan tolkas som längtan efter...ja...
2007-11-22

  Nathalie
Farligt vacker. Mycket fint skrivit.
2007-06-18

  Manal
en dikt som flyter samman och orden blir bara vackrare och vackrare
2007-04-08

  KristinaE
Längtan blir så stor - kärlek är frihet, hur andas den? För mig beskriver du att någon kommit närmare än din längtan..ryser..
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn