Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i Östersjön med botten kanske 500 meter under mig


Tänk om jag skulle lägga mig och vila på Gotlandsfärjan.

Det skulle vara skönt.

Ligga där när solen värmer min kropp.

Jag längtar till sommaren.

Men...

Tänk om jag skulle somna.

Då skulle någon kunna lyta upp mig och slänga ner mig i vattnet.

Vad skulle jag göra då?

Det är så djupt.

Ingen skulle kanske se mig.

Jag får ont i magen.

Hoppas att det inte händer.

Jag vill verkligen inte ligga där,

i vattnet med botten kanske 500 meter under mig.

Jag vet inte vad jag skulle göra,

ensam i östersjön med botten kanske 500 meter under mig.




Övriga genrer av Carl
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-02-19 10:49



Bookmark and Share


  Freya
hallå har du typ kommit in i en deppperiod nu?
\"vad lever man för?\"

jag är omringad av ledsna människor känns det som.. Eller jag vet inte.
men du lever, för att du lever och för att få åka till gotland
och ja..
typ nått sånt.
kram
2007-03-06

  Lollan_
mm, jag vill inte heller bli i kastad.
men jag har aldrig varit på nån Gotlandsfärja, men jag vill!
bra du .
2007-02-19

  Freya
jag orkar egentligen inte läsa texter nu. men jag kunde inte låta bli. jag vill också vila på gotlandsfärjan. men jag är för tung för att någon skulle orka kasta i mig. hihi.
2007-02-19

  TedEdFred
fy, hemska tanke :S men bra skrivet ! :)
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl