Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt sanna monster

 

** Fångad **

Tanken på dig gör mig så akut illamående

att jag spyr galla över hela badrumsgolvet

Tar en iskall dusch

men är fortfarande smutsig


Ser dina fingeravtryck

inbrända på min kropp

Jag försöker linda in mina kväljningar i ståltråd

spänner hårt, hårt åt


Det Skär in i kött och benmärg


**blodbad**


Men Tankarna på dig

försvinner ej

I ett sista försök att rymma från dig

-min förföljare-

så sväljer jag en dubbel dos

**Sömnig**

Men i mina drömmars land

jagar du mig än

**Fångad**

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 414 gånger
Publicerad 2007-02-19 14:16



Bookmark and Share


  Lithia
Åh så himla stark, jag känner verkligen igen mig och du har fångat det så himla bra!!
2007-02-26

  the_qeen
den var bra, hemsk dröm
2007-02-25

  dirtyface
Mkt fint skrivet :)
2007-02-19

    sötsnö
gillar uppdelningen
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen