Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*Lycklig sol, tittar fram, flicka möter pojke. Dreamworld*


I framtiden skall vi leva



Tillsammans,
skall vi gömma oss under det prickiga täcket
lakanen skall prassla
för att

Jag skrattar när du luktar på mitt nytvättade hår
jag använde det där schampoot jag fick igår
fräknarna på din näsa skall skutta runt av glädje
glädje för oss två

Tillsammans,
skall vi äta oss mätta
på randiga pankakor
och springa runt på stan
lockarna i mitt hår skall svaja i vinden, lyckliga
lyckliga för oss två

Tillsammans,
skall vi hålla varandra i handen
bara för att

Brätta för världen att
här kommer vi
för nu har vi vikt oss tillräkligt.

Vi skall stå upp
och artigt ta emot applåderna
för att

I framtiden skall vi leva







Fri vers av inspiration.
Läst 702 gånger
Publicerad 2007-02-19 14:52



Bookmark and Share


  fröken
jag gillar allt du skriver
2007-03-12

    sötsnö
färgglatt och fantasiifullt :)
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

inspiration.
inspiration.