Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av cd med samma titel


Celtic Jewels

Vindar från väst smeker mig med

minnen från förfäders danser

 

Mina liv reser sig och niger djupt i

vördnad för tonerna som fyllt mitt inre

 

Låt de ljuda över tomrum av saknad

och åter fylla dem med känslan av hemma




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-02-19 15:05



Bookmark and Share


  glittertindra
tjusigt... :)
2007-02-26

  Måna N. Berger
Vackert! Har du funnit dina keltiska rötter?
2007-02-19

  Söder
mycket fint... skönt att hitta hem...
2007-02-19

  Jack E. Gladh VIP
Andlig dimension med spännande och intressanta tankar. Tycker mycket om den. Reinkarnationstanken finns i den, som jag inte heller är främmande för. Balanserat fint.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson