Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi är olika men gjorda för varann ändå




I mitt rum finns





Panikattacker som kryper uppför
väggarna
Snabbare och närmare
allt närmare
mig och
Nej, nej, nej, nej
dom får inte
ta på mig får inte
röra mig
jag kommer också få
attacker då
attacker som längtar efter
dig och som
får mig att skrika


Och jag målar sniglar på mitt lakan och
döper dom efter dig men
egentligen liknar dom inte alls
dig och dom får
heta så bara för att jag
alltid vill att du ska vara


hos mig

bredvid mig

i sängen

ta på mig

kyss mig

smek mig

knulla mig



Men du vill inte
ha mig
du skickar bara fåniga
sms med fåniga
hjärtan och fåniga
ord i
men varje gång mobilen
plingar till och jag
läser ditt
namn på
displayen blir jag
lika glad
lika lycklig


Och din humor träffar mig som
kittelattacker i magen och jag kan
inte sluta skratta
kan inte andas
vi skrattar bäst
du och jag
jag och du
vi är ganska
olika
men vem bryr sig


egentligen ?



För världen är
knasig ändå och
det kommer bli en





soluppgång imorgon
också




Fri vers av KallaMigVacker
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 22:01



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Jättebra..
Jättejättejättebra!
2007-06-14

  Sofie Söderberg
en riktig mysdikt ! ^^ ;)
2007-06-09

  ettjag
Den är slående bra, ibörjan känner man paniken och tror att allt ska gå under, men avslutet är vackert,det kommer bli en soluppgång imorgon också.. BRABRA!
2007-02-21

    nattensfruktan
det var någontign speciellt med den här,
bravo
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker