Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Låt dagen fly
Stanna med mig
Tills natten vaknar
Och mörkret lever
Dansande utanför mitt fönster

Kom
Låt tiden flyga
Håll om mig
Tills oändligheten börjar
Och timmarna förintas
Till evigheter av ögonblick

Kom
Låt klockan klämta
Lev med mig
Tills natten kommit
Och tiden runnit ut




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP