Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetslöshetens klagolåt


Som i går
Men i dag
Samma sak i morgon
Som förra veckan
Ingen struktur
Inget chema
Bara ett virrvarr
Av en massa tider

Oönskad och utstött
Inte intressant
Gått vidare med annan sökande
Tjo, jaja
Som alltid
Men olika




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-02-19 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP