Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan ljuga

Förtrolla dig med lögnens skimrande silke
Jag kan försköna och fantisera
Bygga upp luftslott av drömmar
Som vi aldrig kommer nå
Jag kan dra med dig in i mina illusioner
Om lyckan och livet
Och om hur vår kärlek överlever allt
I en uppdiktad värld
Jag kan leda dig in i ytterkanten av drömmen
Men jag kan aldrig
Vara dig sann




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-02-19 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP