Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Din vän\"

Jag ville dig väl, när du mig puttade bort.
Jag försökte förklara,
Att livet vi har är ganska kort.
Du förändrades som person, från den jag kände till en annan.
Och jag tänker på den personen varje dag,
Tills varje dag blev ännu en annan.
Ett brev under min dörr, undertecknat "Din vän"
Med en text som fick mina ögon blöta,
och hålet inom mig växte igen.
Orden höll dock inte mer än en vecka, kanske lite mer.
Och sen försvann den person jag aldrig kunnat förlåta ännu,
Den personen jag aldrig i ögonen ser.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 647 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 00:54



Bookmark and Share


  Fallenängel
Oh, herreminjävla gud vilken bra text! *ryser* *applåd*
2008-07-17

  Blekfet
Fint gumman...

Du är duktig, och vacker.
Underbar och spännande.
Du är ett freak, men lugn och sansad.
Tröstande och förlåtande.
Du är min bästa vän,
jag älskar dig <3
2007-03-11

  SusanneStrömstedt
Bra och läsvard text
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben