Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar, bara tårar.

Jag tänkte så mycket på dig.
Det har bara gått 3 månader ännu, och fortfarande är jag som nykär.
Jag älskar dig så mycket, och jag vill vara hos dig och torka dina tårar och bevara ditt hjärta säkert hos mig.

Jag lutade mig tillbaka och lät huvudet ligga bakåt.
Och plötsligt kom bara tårarna utan riktig anledning, dom bara rann ner och ännu vägrar dom sluta.

Jag saknar dig Magnus.




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 799 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-20 02:25



Bookmark and Share


  Albert
tårar är en gåva
och ett starkt budskap
du skriver så fint!
2007-04-04

  SusanneStrömstedt
Har du talat omdet för honom?
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben