Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för du är underbar.


nathalie

jag vill rädda dig
men jag kan bara stanna kvar
jag vill laga dig
det finns bitar kvar

jag kan inte rädda dig
du måste hjälpa mig
jag kan inte laga dig
du måste tro på mig

jag vill torka bort mascaran från din kind
den är inte vattenfast
jag vill säga att det blir bra
det är inte det du vill ha

följ med till världens ände
för när vi återvänder kommer folk att se uppåt och säga;
där är stjärnan nathalie tände




Fri vers av sister band-aid knees
Läst 627 gånger
Publicerad 2007-02-20 02:58



Bookmark and Share


    Vinterdiamant
Ja Ja Ja Ja JA! =D
*Bokmärkt*
2007-02-21

    flourtanten
Oj oj, hon som kommenterat anar inte hur rätt hon har.
2007-02-21

    Keiju
Underbara rader som förmedlar en djup vänskap:)
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees