Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anpassningens Jag


Anpassningens Jag är ett fängelse

Dörren står öppen

Ska jag våga mig ut




Fri vers av eva m h
Läst 390 gånger
Publicerad 2007-02-20 09:00



Bookmark and Share


  bluesatin
Ja, va fint och öppet. BRAVO!
2008-09-07

  Rachel Roth
igenkänns...
fångvaktaren
den fångna
och fängelset

en och densamma

likaså dörren
2007-02-21

  Tosan VIP
Märkligt (eller inte...) att man självmant kan stanna kvar i ett fängelse, när man vet att friheten finns utanför...Det är svårt att bryta sig loss från invanda mönster!!
2007-02-20

  Anjeska
Ska vi gå tillsammans?
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h