Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland har man stunder som känns så tunga....


Vad?

Vad?

Tårar faller tyst
Som höstlöv
Smärtan kvider som grenar
Vilka långsamt dras itu
Av vindens kraft

Huden spricker i
Smärtsamma klyftor
Gnids som eldkraft
I en tändsticka
Som dras mot ett plån

Vad ska jag lära mig av detta
Att bli övergiven
Av de som står
Mig närmast

Vad?
13/2-07




Fri vers av Solgladje
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-02-20 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje