Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag äger en begagnad själ, själen av en drake


Ett gammalt minne,
en känsla

Vem är du, som ylar i mitt bröst?
Skriker efter frihet,
och frisk luft

Min själ är kanske begagnad
Ja
De skulle förklara en hel del
Det bor en gammal själ i min kropp,
en själ av ett rovdjur

Jag har ett häftigt temperament
Och kan utan förvarning börja spotta eld ibland

En varg kanske
Eller en örn

Nej
Det är snarare en drakes själ
En livfull färgsprakande drake
Lika röd som rosen,
som blodet




Fri vers av rosentagg
Läst 710 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 17:39



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Drakens själ är kraftfull och njutningsfull, precis som din text!
2007-04-05

  Snubblaraldrig
Tänk om man faktiskt kunde ha en draksjäl :) Man börjar drömma och se framför sig, efter att ha läst denna, hur det finns en begagnad själ i kroppen!
//G
2007-03-19

    hon den där kajsa
ahh, kan ju sitta o kommentera var o en av dina texter! dom är så bra! den här är verkligen inte ett undantag! bra med drakar. det ger alltid en magi. om jag ska säga något så var

\"Lika röd som rosen,
som blodet\"

den svaga länken i texten. men annars var det super!:D
2007-02-21

    Keiju
Jag gillade bilderna som jag får av din text:)
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg