Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet

Min verklighet är den sanna verkligheten
Din verklighet är den sanna verkligheten
Våran verklighet finns inte
Än.




Fri vers av seratonin
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-02-20 18:27



Bookmark and Share


    Tezz
Men kanske snart....
träffande!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

seratonin