Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

männskligheten


jag vill bort här ifrån...
bort från mitt liv...
vill få en annan roll som människa än den jag har...
ingen vet nånting om mig... inte ett jävla shit...ett bevis på att vi människor dömer alldeles för snabbt och för lätt.
jag är rädd... så rädd för människor... de ger mig obehagliga vibrationer...
men är det då värt att leva om man är rädd för andra människor...
om jag är rädd för männskligheten... och hur andra tänker... då är det ju kört för min del.. eller hur? Jag ställer jämt till med problem för mig... kan därför inte undgå att tvivla på mitt förstånt... som människa...
vill här ifrån... jag är rädd för hur du ska ta det... rädd för männskligheten... det kan inte bli värre..




Fri vers av astrid...
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-02-20 20:59



Bookmark and Share


  maria laakso
Jag förstår precis vad du menar känner typ alltid så eller ske inte alltid men mycket mycket ofta och det var var aförbannat frustreande ..
MYcket bra dikt!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

astrid...