Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10.30, 300kr.


mina ögon gör så ont
jag har ett botemedel
fast det hjälper inte
inte idag
det får bara mina ögon att somna

mitt huvud är så tungt
fullt av onödiga tankar
och onödig oro

jag vill kunna ta en nål
och sticka den i min panna
och så försvinner allt
allt överflöd
det som får mina ögon att göra så ont

det kanske kan lätta på trycket
för det börjar bli fullt nu.




Fri vers av Kathleen
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-20 23:04



Bookmark and Share


    little tilli
så blir dina axlar lättare att bära

i like this :)
2007-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen