Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan #3

Syrsans sång hörs bäst
när drömmar doftar hallon
i skog som töar.




Bunden vers (Haiku) av Persson
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-02-26 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persson