Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

istid


jag har frusit fast mitt sinne

stanna kvar

ge mig allt det där
jag aldrig bad om
ens antydde att jag önskade begära

kan inte du vara den som..

[förstår?]

läser orden mellan de osagda
öppnar dörrarna
fångar mig i ett fjärilsnät..




Fri vers av Jack
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-02-21 10:18



Bookmark and Share


  joss
förtrollande, absolut. mycket fint innehåll och du formulerar det underbart.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jack
Jack