Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är den här...sommaren. Ljuvlig att tänka på.


Morgon



Du strålande, lättjefulla uppgång
fåglars serenad i gryning
blommors doft fyller
näsborrar …
vibrerar…

Känslan lyfter
rymden
i mitt bröst
värme bränner
ögon slutna

Gestalter, ljusa
anas
löv susar
i vindens milda brus

Så kommer du, du lille
strålande i harmoni
i sällskap av…

Glädjens vibrationer
fyller,
ångestens
grå dimma
lättar…

tacksamhetens grön-rosa blomma
vecklar långsamt ut sina blad
Kärleken skimrar,
darrar
av glädje

20/5-06





Fri vers av Solgladje
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-02-21 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje