Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett andetag


Orden jag vill säga
Fastnar på tungan
När jag i dina ögon
Ser sanningen
Som vi båda blundat för
Alldelens för länge

Vi vänder ryggen åt varandra
För att slippa se
Hur allt egentligen är
Och att vår tid
Redan runnit ut
Medans vi var upptagna
Av varandra

Tystnad
Och allt jag vill är blunda
Jaga demonerna från din näthinna
Som hotar förinta
De luftslott vi byggt upp
Av något som aldrig kunde blivit




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-21 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP