Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jämmer


Varje gång jag ser ner på en annan
skändar jag vidare mitt väsen

för eländets elände är att se andras jämmerlighet




Övriga genrer av Masoud Vatankhah
Läst 858 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-21 13:05



Bookmark and Share


  Lola
Åh, vilken bra aforism.
Tänk om detta kunde bli ett globalt överskridande budord att följa? Snacka om att det skulle bli fred på jorden.
2007-05-12

  Knastroll VIP
Mycket tänkvärt, och något som fler borde tänka på... Bra!
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah