Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gjorde allt jag kunde


För att hålla dig över ytan
Men mina armar var så trötta
Och mitt hjärta för trasigt
För att orka hålla oss båda uppe
Så jag gav dig livbojen
Och lät mig själv sjunka
Mot den svarta dybotten




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-02-21 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP