Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina armar


Fanns en stillhet
Jag aldrig tidigare sett
Ett slags töcken
Som suddade omvärlden
Och slipade kanterna
Runt mitt hjärta
Tills de inte längre
Var lika vassa

Jag såg det inte då
Men såhär efteråt
Är det tydligare
Än nått annat
Att du
Lockade fram
Det bästa i mig




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-02-21 13:22



Bookmark and Share


  ***Wicke***
I mitt tycke en mycket vacker bekännelse.
Mycket bra.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP