Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte skrivit på 2-3 månader shit vad inspirerad jag är :D


syner och perskektiv

Du älskade mina brister,
precis som att de i din värld inte fanns.
Jag älskade att kärleken var blind,
det gav stunderna mer glans.
Självförtroende att våga visa spontanitet.

Nu kan du studera mig som på ett kort.
Objektivt.

Samma näsa, samma ögon.
Samma kropp.
Annan känsla

Jag har fått brister,
nakna, uppenbara brister.

Samma jag, samma du, samma värld.
På ett kort.
Objektivt.




Fri vers av little tilli
Läst 681 gånger
Publicerad 2005-02-08 22:42



Bookmark and Share


  Matilda_
"Samma näsa, samma ögon.
Samma kropp.
Annan känsla"
Det är otroligt vad känslorna förändras med tiden. En bild som exakt beskriver det förfluta men helt utan betydelse då det är omöjligt att minnas känslorna den en gång väckte. Mycket bra.
2006-06-06

  the-Essence-of-Me
wosh vad bra! Fängslande, underbar, målande, vemodig. Laddad!
Upptäckte inte rimmen i första stycket förrän andra gången jag läste, och då blev dikten ännu bättre, och bättre än om jag hade sett det direkt. Skönt flyt! Skickligt!!
2005-09-06

  Christian Lundin
En kreativ botten i denna dikt liksom i dina andra jag nyss läst. Du tycks ha en förmåga att skriva koncentrerat, dvs kort & innehållsrikt.
2005-06-10

    bestående
väldigt duktig är du.
2005-02-13

  johii
den var jättefin och bra skrivet!
I år är det du som får pris i Zonpoesitävlingen!
2005-02-10
  > Nästa text
< Föregående

little tilli