Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag satt Kurt Cobain på min soffa och sjöng för mig


Kurt Cobain satt i min soffa idag
och sjöng för mig
Something in the way...

och Krist Novoselic spelade bas också
och Dave Grohl satt vid mitt
elektriska
trummset och spelade
Nirvana
Nirvana
Nirvana
Det är väl det som är lycka
och lite sorg
Eller hur?

Dethär är ingenting

Men jag lovar
Kurt Cobain satt verkligen där
och sjöng för mig
han skrev sin autograf
på ett papper
som han gav till mig
Something in the way...

Han kom och sjöng för mig
och jag grattade honom
i efterskott
när han gick
han skulle ju fyllt fyrtio igår
skulle

Men dethär är iallafall
ingenting
ingenting
ingenting
jag skulle kunna skriva det tusen gånger om
för det är verkligen ingenting
dethär
men att Kurt Cobain satt på min röda soffa
och sjöng för mig
Det är nånting




Fri vers av TedEdFred
Läst 1223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-02-21 21:46



Bookmark and Share


  JohannaCarlsson
Åh, vilken fin text.
2010-10-03

    crapcat
Det är synd att jag inte har någon röd soffa så att kurt cobain kan komma och sjunga för mig det är också synd att kurt cobain är död men han är ändå en ängel nu så han kan sjunga för mig från himlen
2007-03-23

  J-H Andersson
Jag såg honom live på Roskilde festivalen, -93 tror jag det var?
Nevermind var faktiskt den sista vinyl skivan jag köpte innan jag bytte till modernare media.
Niravana var i alla fall ett fantastiskt banbrytande band och jag blir forfarande helt skön i kroppen när jag hör \"Smells like teen spirit\". Roligt och se att nya generationer upptäcker storheten i det som varit.....

M.v.h.
2007-03-18

    inmeddiginålsögatkamel
Snyggt, det där med ingenting och nånting!
Kurt Cobain är också snygg:)
Tuffing.
2007-03-12

  Lollan_
rosa tandborste.
Oj, det var kanske inte det jag skulle skriva. Jag skulle tycka till om den här texten. Själv vet jag inte vad jag tycker om Kurt Cobain, för jag är sådär oallmänbildad så jag vet typ inte ens vem han är, eller var... Men denna text är så fin och sorglig och jag gillar! Kan inte ge konstruktiv kritik, för den här är bara bra. Inget behöver ändras.
2007-02-25

  Freya
snyft.
och tur att den var kort, för annars hade jag nog inte orkat läsa.
jag tycker inte om kurt cobain sådär jättemycket. men nu blev det verkligen sorgligt.
själva texten är ganska bra.
kännslan är bättre.
2007-02-22

  Stefanie Nerman
fick mig nästan att börja gråta,
världen förlorade en stor man den dagen han gick,
Nirvana är och lär förbli ett av världens störta band
R.I.P Kurt Donald Cobain
2007-02-21

    Skymningens Miia
Urhäftig!
DEN gillade jag maximalt!!

(Jo det är sant)
Skit, ibland kommer det en sån där propp och plöstligt har man lyckats!
Jätte skit bra!


(Fastän jag inte vet vem han är)
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

TedEdFred
TedEdFred