Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt om hur det kan vara... Kommentera gärna!


Kärlek som jag känner till den


- jag älskar dig
visste du det?


att varje gång jag ser dig
är det som om himmlen sjöng
att varje gång du ler
så flyger det en tromb i min mage
att varje gång du pratar
tar mitt hjärta ett dubbelhopp


- jag älskar dig
visste du det?
men bara i hemlighet
ingen får veta
det stannar inom mig



omöjlig kärlek
förbjuden mark
det är vad du är
men ack va söt du är
speciellt då du ler
jag tittar ju på
när du inte ser
älskar dig
bara dig
vill ha
dig
nu
<3




Fri vers av Snubblaraldrig
Läst 865 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-21 23:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
härlig text, juste handstil, utom att himlen bara har ett m i sig så stor den är, vi har väl alla varit där och kan känna igen sig, men även blyghet kan tala för sig och få en att int ge sig tillkänna för den som förälskelsen omfattar
2008-03-15

  Just Emotions
helt sagolik!!
2007-09-30

  Svartochvitt
Jag gillar den! :)
Sådär gulligt söt.
2007-08-31

    Issand. VIP
härligt bar beskrivet
2007-08-08

  Elina Källman
Nää, så söt :)
och sjukt bra!
2007-08-07

  Manal
en vacker dikt med snyggt upplägg.
2007-04-04

  Zabina
Sjukt söt om hemlig kärlek, myspys :)
2007-03-20

    Fallingforyou
Fint :D Söt dikt :-)
2007-03-11

    Blenda
jättefin, gillade den verkligen. :)

den beskriver verkligen hur jag känner det just nu..

Jättebra!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Snubblaraldrig
Snubblaraldrig