Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såhär... vill jag ha det.


Älskling

Älskling, se mig som jag är
håll mig närmre, är du snäll
allt blir så bra när du är här

jag verkar stark men kan vara så svag
torka mina tårar och ge mig styrka
vårda mig i ditt hjärta, varje dag

Älskling, lova att inget ifrån mig ta
håll min hand, smek min kind, kyss min mun
lägg dig mot mitt bröst och gör allting bra

jag kan gömma mig bakom en mur
vill bara känna trygghet
led mig rätt och visa mig hur

Älskling, andas i mitt öra
berör min kropp, från topp till tå
viska de ord jag vill höra...




Fri vers av Daniela Linder
Läst 597 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-22 00:59



Bookmark and Share


  hero40
Mycket fin och stark kärleksdikt
som berör ens innersta!
Applåd!
2007-12-03

  Jonas Carlsson
Gillar verkligen dom där små sublima styckena. Den där (om det nu är menat så?) tanken säger en sak munnen inte kan yttra:

Bra, muy bueno!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniela Linder
Daniela Linder