Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på din kind sorgdroppar

på din kind
sorgdroppar
du kvinna med de våta hårtesarna

omgiven av alltet
skyddad av intet

dina ben cementerar dig
du kvinna utan
paraplyts isolerande simhud

i dina öron
Niagarafallens övertrötta dån

och det grå töcknet sluter
dig
rynkar din panna
trasar din blick

och ur din mun
flödar
de oönskade barnets nakna skräck
i ord som inte når

och
det grå töcknet
sluter
dig




Fri vers av sompio
Läst 515 gånger
Publicerad 2007-02-23 03:31



Bookmark and Share


  mia.här å nu
gripande text
du fångar verkligen känslan
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sompio
sompio