Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen landade i mitt vardagsrum


härlighet
fyllde plötsligt rummet
där jag stod

kunde inte se Dig
men visste det var Du

på Din kärleksfulla närvaro
gick inte att ta miste

***

stod framför spegeln
kritiserade min bild

när Du fann mig och såg på mig
med klaraste, osynliga blick

vad fin du är
sa Du
med röst så kärleksfull och glad

det var det enda Du sa
innan Du plötsligt försvann

***

himlen hade landat i mitt vardagsrum
kände mig vid namn

förundrad stod jag kvar
tårar trillade nerför min kind

minns att jag grät den kvällen
snyftade mig till sömns

***

det Du lämnade efter Dig
har följt mig sen den dagen

många ljuva möten
har vi haft sedan dess

Du är välkommen tillbaka
kom snart igen






Fri vers av Marreb
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-03 18:51



Bookmark and Share


  Albert
börjar förstå en del...
2007-04-09

  Novell-writer
Så fin Marie. Han är underbar
2007-03-19

  Lill_poeten
Vacker, för mig är detta ett berörande från Gud och han är en som aldrig går, utan stannar kvar förevigt.
Kramar
2007-03-07

    Lenac
vacker! Ja, kom snart igen! Han kommer igen..
2007-03-06

  Dangereux
Vackert! Även jag fastnade mest för tredje stycket! Fint, berörande och igenkännande! Blessings
2007-03-05

  devilsangel
Vilken fin kärleksförklaring! Jag tror han kommer snart igen till dig, ni verkar vara menade för varann
2007-03-04

    JJ VIP
Hela dikten är en underbart känslosam berättelse, du är så nära läsaren i dina känsloyttringar....Du är duktig! Hela dikten har min uppskattning och tredjeversen allra helst. Underbar poesi! Mvh. JJ.
2007-03-04

  Albert
vad himla vackert!
\"va fin du är!\" - tänk... det hänger kvar så länge...
vad fint! enkelt och så sant
tack!
2007-03-04

  Tosan VIP
\"himlen hade landat i mitt vardagsrum\" är ord som berör... det är inte alltid det exlusiva, någon annanstans man ska eftertrakta. Mötet med himlen kan ske var som helst, när som helst. Undret blir större då.
2007-03-04

  Lithia
Åh, en så underbart hoppfull text! Verkligen fantastisk!
2007-03-03

    eva m h
Fin! Han kommer snart igen!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb