Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsnjutan

Att streta från första dag
när du läggs ner i jorden
Att aldrig få vila med behag
aldrig få höra de lugnande orden
När du slutligen skymtar ljuset
är resan inte över
Du kommer inte känna ruset
som du vet att du behöver
Du skall sträva tills de bryter dig
tills solen gör dig vek
Det är inget att förvänta sig
att livet blir en lek
Stackars vackra gröna strå
ditt liv skall ej bestå




Fri vers av Linda86
Läst 506 gånger
Publicerad 2005-02-09 19:52



Bookmark and Share


    bestående
väldigt fin.
2005-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda86
Linda86