Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuv kärleksmusik


hon hör toner av ljuv kärleksmusik
i en hoppfylld hyllningssång till Livet

lyfter blicken från sitt navelskåderi
och hon är fri










Fri vers av Lenac
Läst 382 gånger
Publicerad 2007-02-23 09:15



Bookmark and Share


  Marreb
Åh, jag gillar den här med!
2007-02-23

    eva m h
Lätthet som lyfter!
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lenac