Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elden slukade oss




ditt leende smälte bort i elden
dina ögon ser igenom mig
och du viskar i mitt öra;
\"jag älskar dig till världens slut\"






Fri vers av ms jessicaever
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-02-23 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms jessicaever
ms jessicaever