Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankarnas afton

stundom när jag sluter mina ögon, dansar de en vals

stillsamt och fromt, och jag lutar mitt huvud mot dess axlar

tankarna

stundom när jag sluter mina ögon, dansar de salsa

rivigt och fräckt, och jag önskar att näckens spelemän kunde sluta spela

tankarna

stundom när jag sluter mina ögon, har alla förlöpt golvet

ljusen har stillats, kvar finns bara spridda toner

ljuvt, dans tilltalar inte mig ändock

tankarna

 




Fri vers av sister band-aid knees
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-02-24 20:13



Bookmark and Share


  Eddy Norest
Lutar huvudet mot dessa rader. Mmm... de doftar så gott.
2007-02-25

    inmeddiginålsögatkamel
Lutar mitt huvud mot dess axlar

tankarna

Jättebra! Fortsätt skriva:)

!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

sister band-aid knees