Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samarbete med Fred. Söderlind


Av pärlemor

 

i natt

 

slumrande havsvågor

luftrummet stormar

slingor av berusande

toner

 

ta mig med

på äventyr

till solnedgångars land

din melodi

 

där ryggen

vid sitt slut

dansar takt

med våra andetag

 

låter mig rytmas




Fri vers av Nettan
Läst 667 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-24 22:42



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Känner mig alldeles själsligt lugn, till dessa underbart harmoniska rader... *och när jag sluter ögonen, så kan jag höra havets vågor, hur de mjukt gungar mot stranden i solnedgångens land*
2007-02-26

  issac.a.m
Underbart!
2007-02-25

  J. Novkovic
~ åh, så härligt vackert rytmiskt.. får mig att vilja läsa mer!
2007-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan