Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödrop i tystnaden


det är när din varma aura
sveper över mig
det är då
jag saknar dig som mest




Övriga genrer av carimba
Läst 663 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-02-25 16:25



Bookmark and Share


    Mejja
Så underbart vackert omän sorgligt. Ord skrivna med känslan fylld.
2009-03-01

  Hans w-art Westlund VIP
minnet av din själ
var den aura som försvann
2007-04-22

  Bodil Sandberg VIP
Ensamhet...och ändå känsla av närhet...längtan trängtan och vemod...snyggt!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

carimba