Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väv

 

 

Lyckorus

fyller mitt hjärtas

berusningskrus

 

Susar i säven

värmer mig

i kärleksväven

 

Älskvärda stunder

väntar på mig

Finner allt jag behöver

i dig 




Fri vers av nettizen
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-02-25 18:47



Bookmark and Share


  Madicken1978
Helt och hållet i min smak. Känslan att läsa dina rader är härlig.
2007-02-26

    sunnanvind
Och du väntar... Och du längtar...
2007-02-25

  Ronny Berk
rim o reson även under kärlekens rus... gott o veta... fint att skriva..
2007-02-25

  Söder
Så fint med lyckorus... skulle vi allt ha mer av... :)
2007-02-25
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen