Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig själv


För mig själv
Skräp
Och så mycket annat skräp som
glider omkring i mitt huvud

Och telefonen ringer aldrig när jag vill
Telefonen ringer mig bara för att säga
du, du får ingen kärlek
idag heller
min lag gäller
den eller
inget

Telefonen ringer och
gråter i mitt öra för
vad fan ska jag göra
att en liten ensam pojke saknar mig

Pojkar
Som bara vill knulla mig eller
bara hålla min hand

Trasiga människor
Trasiga urtavlor och
trasiga allt
Söta vackra underbara flickor som du som
skälver av farliga sprickor som nu och
spetsar med stickor sin hud som
sitter någonstans i skogen och
tror att det är natt
Gråt i min famn, jag ber dig
För det är mörkgrönt och du är som
en vit tiger

Kärlek
Snuddar vid mina läppar utan en
tanke på att stanna

Lämnar inte ens ett brev
Lämnar bara mig
Det ser bara ut som jorden där
en maskros blivit uppdragen
plundrad och utslagen
Jag ringer det är upptaget
och jag gråter
alldeles
alldeles alldeles
För mig själv




Fri vers av Julia Felicia
Läst 704 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-25 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Felicia
Julia Felicia