Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en engelsk sida med kylskåpspoesi typ =P


Words that were unspoken

white roses on my pillow
silent clouds drift by
satin sheets warm my heart

floating among the stars
dusty skies and loving memories
crystal clear tears

Featherlike touch of dripping rain
open fields of hope
and words that were unspoken




Fri vers av kaldorei
Läst 503 gånger
Publicerad 2007-02-25 22:30



Bookmark and Share


  Cicki
in!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

kaldorei
kaldorei