Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men blicken är där


Du finns
men

du finns inte.

Du står
framför mig
men du
är

inte min.

Du ler
och
du ser

men blicken är där,


hos henne.




Fri vers av stronza
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 00:10



Bookmark and Share


    Sandra Petersson
Du skildrar de där små sakerna som ändå är de största så fantastiskt bra.
2007-04-09

  Jan Linderoth
Som alltid när du skriver, koncentrerade känslor
smärtsamt och rakt på sak. Någon ser dig.
2007-02-26

  Markattan
Aj som fan!! Dessa dina ord svider på djupet. Du beskriver det så enkelt och så rent, men samtidigt så förbannat smärtsamt...
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar