Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt eller sent

det är tidigt eller sent

ont ska med ont fördrivas
sömnlöshet och ett minne

isskorpan omsluter hjärtat
tinande hjärtslag

en iskristalls komplexa tanke

ordflödet är uttrokat
hägringarna duggar tätt

det är tidigt och sent
för i mörkret hör jag tidningsbudet

orsak och verkan
lätt eller svårt

förunderligt

Vulkanutbrott

och du sover med mitt kalla hjärta under kudden




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-02-26 05:04



Bookmark and Share


  Sanchez
fin dikt, både tematiskt träffande och väldigt rytmisk så att den rullar fint när man smakar på den och träffar isskalt, ja så som det brukar vara när det är vulkanuttbrottssäsong
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg