Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg över den flammande bron...


Bifrost


Nu vill jag gå mina drömmar
till mötes
vill leva dem istället för att
bara kittlas av ruset
dom ger


Där som regnbågen kysser
marken vill jag bygga bo

se dimmorna skingras
till doften av nyfallet
regn





Fri vers av Gawain VIP
Läst 840 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-26 12:56



Bookmark and Share


  HedgeHog
Underbart!
2007-03-17

  A_N_N_A
Sweet!
2007-03-09

  Mareld
Du är verkligen en ordens mästare. Det känns som att varje ord för första gången föds av din penna. Vackert!
Kram
2007-02-28

  Lillali
Det är det jag håller på med... *L*
Bokmärkes!
2007-02-26

  Söder
Underbara ord att läsa...
2007-02-26

  Marreb
Vacker!
2007-02-26

    eva m h
Vacker dikt om att våga ta steget att leva drömmen!
2007-02-26

    sunnanvind
Åh vilken dikt! Jag känner doften av regnet o ser drömmarnas slöjor svepa!
2007-02-26

    Mjauoo
Tycker om den här! Tänk att kunna följa sina drömmar.... :-)
2007-02-26

  Madicken1978
Gillar den, specifikt\" Där som regnbågen kysser
marken vill jag bygga bo\". :-)
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP