Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lova att aldrig lämna mig

Jag förtjänar inte lycka
Jag förtjänar inte vänskap
Jag förtjänar inte sånna som du
Jag förtjänar ingenting

Försök inte änns att bli vän med mig
För jag är svår och jag
Kräver
Alldeles för mycket
Och jag skriker och jag dödar
Jag spränger och jag krossar
Men jag säger aldrig förlåt
För jag kan inte
Och jag klarar inte
Och jag förtjänar inte er

Och om någon kommer
Mig nära så börjar jag springa
Och springa
Flyr
Springer iväg
Sitter rädd i något hörn
Och hatar
Och saknar
Och hoppas
Och älskar
Och dödar
Och dör själv
På samma gång




Fri vers av Vinterdiamant
Läst 472 gånger
Publicerad 2007-02-26 16:43



Bookmark and Share


    eva m h
Närheten väcker alla känslor på en gång!!
2007-03-05

  Madicken1978
tragisk dikt men skapar frågor....... och funderingar. Fin!
2007-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie