Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske var jag mer hudlös förut....


Glömskan lägger bara sorgen en trappa ned

Du lämnade så djupa spår i min själ
för länge sedan
kommer nästan inte ihåg
hur du ser ut
men minns att du glittrade
som solblänkt vatten
jag kan fortfarande känna hjärtat
när jag tänker på dig
kanske dags att återta
den känsla
jag lämnade i stunden




Fri vers av Highend
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-02-26 19:36



Bookmark and Share


  fågel grå
Kanske är det dags.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Highend
Highend